A Passion for Creations

Dit zijn geen holle woorden. Bij EIMC draait het niet om massaproductie of winstmarges, maar rond het realiseren van creatieve meerwaarden voor uw woning, winkel, tuin of bedrijf. Alle creaties die bij ons de deur uit gaan zijn unieke stukken, die met de meeste zorg tot in de puntjes afgewerkt zijn.

U kan bij ons terecht voor onder andere

Woning
woning

Balustrades, trapleuningen, volledige trappen… Als het materiaal metaal moet zijn, kunnen wij het voor u maken! Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en alles op te meten. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, wordt het product in ons atelier met de hand gemaakt. Eventueel maken mij eerst een volledige 3D modellering.
Wij installeren alles zelf met naadloze afwerking als streefdoel.

Interieur op maat
interieur

Niet iedereen vindt zijn smaak in de gangbare meubelzaak. Misschien hebt u een bepaald design in gedachten dat u nergens terug kan vinden? Of u zoekt misschien een design tafel met moeilijk te vinden afmetingen? U zoekt iets dat niemand anders heeft… In plaats van compromissen te sluiten kan u ons contacteren! Wij maken meubilair op maat in verschillende metaalsoorten en glas. Stel uw droominterieur niet langer uit en laat het over aan ons vakmanschap!

Winkel – Retail
zaak

Uw winkel of kantoor verdient een unieke uitstraling. Verwerk de identiteit van uw zaak in uw interieur en laat een impressie achter bij uw bezoekers. EIMC verzorgt hangrekken, displays, bureaus, togen en nog veel meer!

Tuin
tuin

Metaalconstructies die het barre Belgische weer moeiteloos jarenlang doorstaan. Brievenbussen, car ports, bruggen, balustrades of een unieke waterpartij? EIMC speelt het voor u klaar.

Industrie of Ziekenhuizen
industrie

Ook voor de kleinere industriële metaalwerken kan u bij ons terecht.